Allmänt

Genom att göra en beställning på hemsidan antas köparen acceptera villkoren.

För att beställa i webbshoppen måste du vara minst 18 år. Vi förutsätter att köparen vid beställning är sanningsenlig med personnummer eller har godkännande från förmyndare. Vi förbehåller oss rätten att neka beställning om detta skulle inträffa.

Om en produkt skulle vara slut och statusen inte hunnit uppdateras på hemsidan kommer köparen kontaktas via e-post. Köparen kan då bli rekommenderad alternativa produkter, eller avbryta den pågående order.

Allt innehåll på hemsidan ägs av All way out och får inte användas utan godkännande av All way out. 

 

Personuppgifter

Alla personuppgifter behandlas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR). 

 

Ångerrätt

Vi har öppet köp med ångerrätt i 14 dagar från den dag du mottagit din beställning. För att göra ett byte eller retur måste produkten vara i oanvänd/nyskick och alla lappar måste finnas kvar. Om produkten inte uppfyller dessa krav kommer den returneras till dig.

 

Reklamationer

Vi strävar alltid efter att gå igenom alla produkter och se till att de är av bra kvalité innan de skickas ut till dig. Om du mot förmodan skulle få en vara som är fel på kan du göra en reklamation. Skulle du ta emot en vara som det är fel på, kontakta oss så fort som möjligt men senast 7 dagar efter du mottagit din beställning. 

För att göra en reklamation måste du skicka en tydlig bild på felet och ditt ordernummer. För att reklamationen ska bli godkänd måste felet vara ursprungligt, exempelvis tillverkningsfel och ej självförvållat. När vi mottagit bilderna kommer en utvärdering göras innan vi kan gå vidare.

Om reklamationen skulle bli godkänd står vi för returkostnaden och ersätter produkten med en ny. Om detta ej är möjligt kommer återbetalning erbjudas.